Organiseer een verenigingsquiz

Organiseer een verenigingsquiz

De Vitaal Verenigen Sportquiz van vorig jaar was een groot succes. Verschillende sportliefhebbers deden uit alle hoeken van Nederland mee om gekroond te worden tot Vitaal Verenigen sportkenner. Het was tijd voor iets nieuws. Om de gezelligheid, saamhorigheid en het competitie-element terug naar de verenigingen en clubs te halen, maakten onze verenigingsondersteuners een verenigingsquizformat. Verenigingen kunnen het format gebruiken om zelf een verenigingsquiz te organiseren voor hun eigen club.

Het is tijd voor competitie binnen onze verenigingen die we in Nederland rijk zijn. Daarom hebben we een verenigingsquizformat gemaakt om verenigingen en hun leden uit te dagen. Wie heeft de meeste sportkennis of wie kent jullie vereniging het allerbeste? Test het met jullie eigen quiz.

Om het de verenigingen zo makkelijk mogelijk te maken, hebben we een toolkit gemaakt. In deze toolkit vind je onder andere hoe je met de quiz aan de slag kunt gaan en hoe Microsoft Teams werkt. Ook helpen we je op weg met promotiemateriaal in de vorm van een Facebookbericht, een e-mailopzet en tekst voor op jullie website.

Download hier de toolkit

Laat je het ons weten als jullie de quiz organiseren? Maak foto’s en zet ze op jullie Facebookpagina met de hashtag #VitaalVerenigenquiz of mail ze naar ons via manon@negen.nl. Alvast bedankt!

Veel succes met het uitzetten van de quiz en vooral veel plezier samen!