Live themabijeenkomst duurzaamheid en energie

Hoe ga je als vereniging om met de hoge energieprijzen? En hoe ga je duurzaam de toekomst in? Is jullie vereniging ook opzoek naar antwoorden op deze vragen? Zoek dan niet verder en noteer woensdag 8 februari alvast in de agenda. Op die avond organiseren wij namelijk een live talkshow waarin we jullie als vereniging inspireren met goede en creatieve voorbeelden op het gebied van duurzaamheid en energie.

Programma

We hebben een aantal interessante gastsprekers uitgenodigd die ons gedurende de uitzending zullen informeren, maar vooral ook inspireren met praktische voorbeelden. Onze eerste tafelgast is Bob Thomassen (projectleider van het platform Sportinfrastructuur bij NOC*NSF). Daarnaast sluiten er twee gasten aan die actief zijn bij verenigingen met de duurzaamste sportaccommodaties van 2022.

Bijzondere gasten en een inspirerend programma waar we erg trots op zijn!

Ook vanuit thuis is het mogelijk om mee te discussiëren en vragen te stellen aan een van onze gasten. De uitzending wordt namelijk live uitgezonden!

Wil jij weten wat jouw sportvereniging op het gebied van duurzaamheid te wachten staat? Of wil je geïnspireerd worden door goede voorbeelden van andere verenigingen? Meld je dan snel aan voor deze digitale bijeenkomst op woensdag 8 februari van 19:30 – 20:30 uur!